06 236 32 666

Voorstellen

Voorstellen

Ik ben Michiel Moens en sinds 2001 dierenfysiotherapeut en als zodanig aangesloten bij de Nederlands Vereniging van Fysiotherapie bij Dieren (NVFD).

Naast het werk als dierenfysiotherapeut ben ik ook als humaan fysiotherapeut actief op de handenpoli van het Ziekenhuis StJansdal te Harderwijk. Als handtherapeut werk ik daar met patiënten met hand/pols problematiek en werk ik nauw samen met de plastisch chirurg en traumachirurg. Op de sportpoli behandel en test ik, patiënten met complexe knieproblematiek.

Mijn dierfysiotherapie praktijk en het werk in het ziekenhuis combineer ik met het docentschap op de opleiding voor dierfysiotherapie. Deze opleiding wordt georganiseerd door het CDB (onderdeel van het Groenhorst college te Barneveld) . Ik ben daar praktijkdocent en tevens coördinator van de sectie hond.